e-Õppe Arenduskeskuse uudised

Uudised

Serverid kolivad

30. juuni – 3. juuli kolivad e-Õppe Arenduskeskuse serverid Tallinna Tehnikaülikoolist Eesti Infotehnoloogia Sihtasutusse (Raja 4C). Antud ajavahemikul ei tööta WebCT, Moodle, e-Kutsekooli ja e-Ülikooli kodulehed.

3. juulist – 13. juulini toimub WebCT versiooni uuendamine – lähme üle WebCT Vista versioonile. Antud ajaperioodil WebCT ei tööta. Kõik loodud e-kursused ja olemasolevad kasutajad tõstetakse uude versiooni automaatselt. Selleks, et protsess oleks kiirem, palume kõigil WebCT’d kasutavatel õpetajatel ja õppejõududel teha enne 30. juunit oma kursusele Reset. Soovi korral võib teha ka oma e-kursusest varukoopia ja selle oma arvutisse salvestada.

IVA kolib

e-Õppe Arenduskeskus lõpetab alates 21. juunist keskse IVA haldamise ja hostimise teenuse. Keskset IVA haldamise ja hostimise teenust hakkab pakkuma EENet, kus on see haridusasutustele tasuta. Kõik koolid sõlmivad EENetiga IVA kasutamise lepingu ja  tõstavad  oma kursused EENeti serverisse. Kursuste haldamise ja uute kursuste loomise protsess jääb samaks, st koolid jäävad ise oma IVA instantse haldama. Tavakasutajatele muutub ainult IVA aadress, muus osas jääb kõik endiseks.

Lisainfo serverite ja IVA kolimise kohta: Karin.Ruul@eitsa.ee

Tags:

Autorist