E-xcellence+

Projektide börs

Nimi: E-XCELLENCE+ – Cross-sectoral valorasation
Koordinaator: EADTU
Periood: 2008–2009
Eelarve: 316 522 €
Partnerid: 15 partnerit 13 riigist
Kodulehekülgwww.eadtu.nl/e-xcellenceqs

„E-XCELLENCE+ – Cross-sectoral valorasation” on otsene jätk aastatel 2005–2006 läbi viidud „E-XCELLENCE – Creating a standard of excellence for e-learning” projektile, mille tähtsaimaks väljundiks oli e-õppe kvaliteeti mõõtev ning 33 väitest koosnev enesehindamise vahend. See täielikult veebipõhine instrument keskendus üsna laiale spektrile, hõlmates nii üksikuid kursusi kui ka institutsionaalseid aspekte. E-XCELLENCE+ eesmärgiks on vahendi jätkuv testimine nii rahvuslikes kui ka üleeuroopalistes võrgustikes ja institutsioonidelt tulnud tagasiside põhjal selle parendamine. Lisaks on suur rõhk pandud vahendi tutvustamisele ja võimalike juurutusvõimaluste otsimisele erinevate ametkondade ja sidusgruppide juures. Kõik see toimub koostöös paljude riikide kõrghariduse kvaliteedi ning akrediteerimise eest vastutavate osapooltega, samuti on kaasatud EUA (European University Assocation).

Tags:

Autorist