Terves kehas terve vaim!

Suvevaheaeg on juba varsti käes ning seepärast tutvustame oma lugejatele üht kasulikku treeningprogrammi, et aegsasti rannavormiks harjutada. „Maksimaalsed tulemused minimaalse investeeringuga“ lubab meile 7 minuti treeningprogramm, mida saab edukalt ka koolitunnis õpilastega teha.

7min_logoKallis õpetaja/õppejõud, kui sa ise oled juba heas vormis, siis kindlasti ei jää see märkamata ka sinu õpilastel. Miks mitte ka nendega tunnis/loengus vahepeal aeg maha võtta ja üks väike harjutuste seeria sooritada? Ehk leiad siit mõne harjutuse, mida saab edukalt tunnis virgutusvõimlemisena sooritada. Nopi välja sobivad harjutused, lisa mõned kerepöörded, painutused, seljasirutused ja pearingid ning hea tuju ning töömeeleolu on garanteeritud.

Harjutusi on kokku 12 ja igat harjutust tuleks teha 30 sekundit. Harjutuste vahel on 10 sekundit hingetõmbeaega. Kõik, mida sa vajad, on natuke ruumi, üks tühi sein, kuhu saaksid selja toetada, ja üks kindlalt maas püsiv tool.
7min_pilt3
Harjutusi pole vaja pähe õppida, piisab sellest, kui sul on käepärast mõni arvuti, nutitelefon vms.

Klõpsa lihtsalt „Start“ ja alusta harjutustega. Kõik vajalik on ekraanil olemas.

Uuemas versioonis on lisatud üks harjutus, st kokku 13 harjutust.
Võimalik on eelnevalt lugeda instruktsioone. Kõik sooritused salvestatakse kalendrisse, kust saab hea ülevaate oma treeningutest. Olemas on jagamisvõimalus ning foorum. Igat harjutust on võimalik ka videos vaadata.

 

Seadete alt saab lisada igapäevase meeldetuletuse, valida keelt, pikendada harjutuste sooritamise aega, lülitada välja audio, panna pausi peale jpm. Kahjuks kuvatakse rakenduse avamisel ka hoiatav bänner (NB! Mitte klõpsata sellel), millest saab ilmselt lahti pisikese tasu eest (1,44€ aastas). Kui see ei sega, siis saab treeningprogrammi kasutada tasuta.

Rohkem infot: http://well.blogs.nytimes.com/2013/05/09/the-scientific-7-minute-workout/?_r=0

Tags:

Autorist