eTwinningu koolituskalender

KoolitusUudised

eTwinningu koolitustele ootame kõiki õpetajad, kes soovivad koos oma õpilastega osaleda õpiprojektides – nii rahvusvahelistes kui ka Eesti koolide vahelistes. eTwinningu programmi kaudu on kõigil huvilistel võimalus otsida projektitööks sobiv partner, leppida kokku koostööprojekti sisus ning hiljem Twinspace’i keskkonnas projektitöö ka ära teha.

Kahepäevased eTwinningu koolitused

  • 5.–6. detsembril 2014 on Tartus koolitus lasteaia ja I kooliastme õpetajatele.
    Koolitusel anname ülevaate eTwinningu portaali võimalustest koostööpartneri leidmiseks ning õpiprojekti läbiviimisel. Samuti arutame, kuidas integreerida veebipõhine projektitöö igapäevase õppetööga ning tutvustame veebipõhiseks koostööks sobivaid tööriistu. Koolitus on tasuta, sh majutus. Ootame õpetajaid, kes varem ei ole eTwinningu koolitustel osalenud.
  • 9.–10. jaanuaril 2015 on Tallinnas seminar kutsekooli õpetajatele.
  • 6.–7. veebruaril 2015 on Pärnus koolitus koolimeeskondadele.
    Rohkem infot: www.innovatsioonikeskus.ee/et/sundmused.

e-kursus Koolielu portaalis

Veebiseminarid

  • 25. novembril 2014 kell 19.00–20.00 – „eTwinningu QL-märgi taotlemine, Eesti projektivõistlus 2014/2015“ (koolitaja Meeri Sild)
  • jaanuar 2015 – „Head näited eTwinning projektidest“ (kuupäevad täpsustamisel)
  • 16. veebruar 2015 – „Erinevad õppemeetodid eTwinningu projektitöös“ (koolitaja Varje Tipp)
    Veebiseminaril osalemine on lihtne, registreeruge ja olge õigel ajal netis olemas. Veebiseminari registreerumislingi leiate viis päeva enne selle toimumist Desktopilt.

eTwinningu koolituste info Sõpruskoolide blogis (http://sopruskoolid.blogspot.com/p/osalege-koolitustel.html) või HITSA Innovatsioonikeskuse sündmuste kalendris (http://www.innovatsioonikeskus.ee/et/events-tags/etwinning).

Ootame osalema!

eTwinning on Euroopa õpetajate ametialane suhtlusvõrgustik, kus jagatakse õpetamiskunsti häid kogemusi, suheldakse kolleegidega, otsitakse mõttekaaslasi uute metoodikate ja õpetamisvõtete kasutamiseks, osaletakse koos oma õpilastega erisugustes õpiprojektides jne. Alates sügisest 2014 on rahvusvahelise koostöö kõrval võimalik eTwinningu kaudu ka Eesti koolide omavaheline koostöö. eTwinninguga on oodatud liituma kõik alus-, üld- ja kutsehariduse õpetajad.

Tags:

Autorist